top of page

de kunstmarkten en exposities


breathless

De kunstmarkten en exposities staan voor de deur. Zondag 19 mei is de 'aftrap' in Buren. Op zondag 8 september is daar de tweede kunstmarkt van dit jaar. Zondag 2 juni sta ik voor de eerste keer, samen met Hans Beringen op de kunstmarkt in Schagen. Ook ben ik drie donderdagavonden te vinden op de gezellige kunstmarkt in Bergen: donderdag 18 juli; donderdag 1 augustus en donderdag 15 augustus. Zaterdag 3 augustus sta ik in Spaarndam op de kunstmarkt en zondag 1 september doe ik mee aan Artibosch in Den Bosch. Dan natuurlijke de vertrouwde WaardArt route op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in Haaften.

Een druk programma, vooral in combinatie met de gezellige drukte in onze gastenverblijven in Schoorl....

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page