de kunstmarkten en exposities

May 15, 2019

 

De kunstmarkten en exposities staan voor de deur. Zondag 19 mei is de 'aftrap' in Buren. Op zondag 8 september is daar de tweede kunstmarkt van dit jaar. Zondag 2 juni sta ik voor de eerste keer, samen met Hans Beringen op de kunstmarkt in Schagen. Ook ben ik drie donderdagavonden te vinden op de gezellige kunstmarkt in Bergen: donderdag 18 juli; donderdag 1 augustus en donderdag 15 augustus. Zaterdag 3 augustus sta ik in Spaarndam op de kunstmarkt en zondag 1 september doe ik mee aan Artibosch in Den Bosch. Dan natuurlijke de vertrouwde WaardArt route op zaterdag 28 en zondag 29 oktober in Haaften. 

Een druk programma, vooral in combinatie met de gezellige drukte in onze gastenverblijven in Schoorl.... 

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now