top of page

op weg naar de herfst..


dichtbij de duinen, het strand en de zee

dichtbij de duinen, het strand en de eindeloze zee....

Bijna is het zover en openen we onze gastenverblijven 'huisje in het bos' en 'huisje in het groen' in Schoorl....(www.huisjesbos.nl). Een prachtige, intieme locatie in het bos op loopafstand van het klimduin in Schoorl. Een plekje waar je helemaal tot rust komt en je steeds weer vol verwondering en bewondering rond kunt lopen, kunt beleven en kunt genieten. Ook een plek waar een aantal van mijn schilderijen een eigen plaats krijgen.....

Zaterdag 29 en zondag 30 september is het weer een feestje bij ons in huis 'De Heerlijkheid' in Haaften tijdens de WAARDART OPEN ATELIERROUTE. Samen met mijn schildersmaatje Hans Beringen ontvangen we u graag met een kopje koffie of een wijntje.

ook dit dametje is van de partij....

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page