top of page

De lente gaat komen!

Het was een lange, koude, griepvolle winter...maar.. de lente staat nu toch een beetje voor de deur. Tijd dus om weer volop in actie te komen. Ik start, samen met Hans, op de kunstmarkt in Buren: zondag 20 mei en zondag 9 september. Ook exposeer ik vanaf juni drie maanden in huisartsencentrum De Colvenier Colvenierstraat 1c in Gorinchem. Wat vooral leuk is: ik heb drie donderdagen een kraam op de kunstmarkt in Bergen. Donderdag 19 juli ; donderdag 26 juli en donderdag 30 augustus. Elke donderdag van 17.00 tot 22.00 uur (www.kunstmarktbergen.nl). Gelukkig gaat ook de Waardart Kunstroute dit jaar door..... Volop om naar uit te kijken....

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page