top of page

het voorjaar is begonnen...


Het was een super gezellige expositie hier in 'de heerlijkheid' in Haaften.

Het weer zat mee; leuke mensen, hapjes en drankjes.....Wat leuk om zo samen te zijn en te genieten met elkaar. Geeft me altijd weer een goed gevoel. Er speelt al een tijdje een idee in mijn hoofd: ik wil starten met de mogelijkheid voor 'kunstleen'. Voor een bepaald bedrag per maand een of meerdere schilderijen in huis met de mogelijkheid tot koop waarbij het voorafgaande bedrag van de verkoopprijs wordt afgetrokken. Ga het nog even uit werken zodat het op mijn site kan......Nu weer alles voorbereiden voor de kunstmarkt in Buren op zondag 21 mei (en ook op zondag 10 september).....

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page