het voorjaar is begonnen...

April 10, 2017

 

Het was een super gezellige expositie hier in 'de heerlijkheid' in Haaften.

Het weer zat mee; leuke mensen, hapjes en drankjes.....Wat leuk om zo samen te zijn en te genieten met elkaar. Geeft me altijd weer een goed gevoel. Er speelt al een tijdje een idee in mijn hoofd: ik wil starten met de mogelijkheid voor 'kunstleen'. Voor een bepaald bedrag per maand een of meerdere schilderijen in huis met de mogelijkheid tot koop waarbij het voorafgaande bedrag van de verkoopprijs wordt afgetrokken. Ga het nog even uit werken zodat het op mijn site kan......Nu weer alles voorbereiden voor de kunstmarkt in Buren op zondag 21 mei (en ook op zondag 10 september).....

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now