top of page

De herfst is begonnen...


Nu de bladeren dan toch echt gaan vallen, heb ik een start gemaakt met mijn nieuwe collectie. De serie 'vrouw in contrast' begint een 'gezicht' te krijgen, letterlijk en figuurlijk. De contrasten zijn niet alleen te vinden in de kleurstellingen maar ook in het gebruik van technieken. Met spons, kwast, palletmes en doek onstaan vaak tegenstrijdigheden in het resultaat. De sfeer en uitsraling is dan weer subtiel en dan weer opvallend. Ook de vrouwen zelf laten meerdere 'kanten'van zichzelf zien en inspireren daardoor de kijker.

Deze 'vrouwenkop' doet me denken aan de pop-art tijd; een periode die ik helemaal beleefd heb in zwart-witte jurkjes, rokjes en truitjes....

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page