top of page

Galerie Bekend

Samen met Hans Beringen een eigen (tijdelijke) galerie begonnen in Geldermalsen (Herman Kuykstraat 27). Wel heel bijzonder om dit samen te kunnen doen en wat geeft het een plezier en energie. We kwamen op de naam Bekend, omdat het zo voelt. Al een aantal schilderijen er naar toe gebracht. We hebben volop plannen! Zaterdag 29 november van 14.00 uur tot 16.00 uur houden we een opening met een drankje en een hapje. Mocht je dit lezen...je bent welkom.

Morgen, 20 november 2014, komt een schilder-in groep van 8 personen. Alles staat klaar! Denk dat het heel gezellig wordt hier in het huis, met het zicht op de tuin vol herfstkleur, de kachel zachtjes brandend. Beleving en gezelligheid staat voorop!

Vandaag is Sanne, onze oudste dochter jarig..ja..een bijzondere dag! O ja: de eerste aanmelding voor de schilder-in beleving op 22 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur is binnen. Doe je mee? Meld je dan per mail: hmcsmit@hotmail.com of op nummer 0646385786.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page