top of page

De wereld van Marleen

Kunstvrienden,

het lijkt een grap, 11-11-2014, maar...dat is het niet! Mijn site is helemaal vernieuwd; een nieuw jasje, nieuwe kleuren, doorgaan zoals ik bezig was. Het voelt goed en er zit nog zoveel in mijn hoofd; ik wil het nog allemaal op het doek vastleggen. Samen met Hans Beringen ga ik door met het geven van de 'Schilder-in'. Elke keer prikken we een datum en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Huis 'De Heerlijkheid' staat garant voor een beleving, een warm treffen. De eerste datum is op donderdag 22 januari 2015 van 19.00 uur tot 21.30 uur. We gaan uit van minimaal 10 personen. Mocht je meer willen weten bel me dan even of stuur me een mail. Voor nu: veel kijkplezier op mijn site.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page