De lente gaat komen!

March 27, 2018

 

Het was een lange, koude, griepvolle winter...maar.. de lente staat nu toch een beetje voor de deur. Tijd dus om weer volop in actie te komen. Ik start, samen met Hans, op de kunstmarkt in Buren: zondag 20 mei en zondag 9 september. Ook exposeer ik vanaf juni drie maanden in huisartsencentrum De Colvenier  Colvenierstraat 1c in Gorinchem. Wat vooral leuk is: ik heb drie donderdagen een kraam op de kunstmarkt in Bergen. Donderdag 19 juli ; donderdag 26 juli en donderdag 30 augustus. Elke donderdag van 17.00 tot 22.00 uur (www.kunstmarktbergen.nl). Gelukkig gaat ook de Waardart Kunstroute dit jaar door..... Volop om naar uit te kijken....

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now