Een bijzonder moment... Gabrielle belde me voor dit schilderijtje met de titel 'verbondenheid'. Na de dood van mijn fantastische, bijzondere vader heb ik dit geschilderd aan de hand van een foto van mij met mijn twee zussen en mijn broer. De basis van mijn bestaan: verbondenheid. Dit schilderijtje heb ik geëxposeerd in het Gasthuis in Gorinchem waar Gabrielle een tijd heel vaak is geweest omdat haar vader daar was opgenomen. Samen met hem heeft ze regelmatig gekeken naar mijn schilderijen. Haar vader is pas gestorven en als aandenken, als eerbetoon, als de verbondenheid die zij, net als ik voel, kwam ze gisteren dit schilderijtje halen. Het originele staat nog steeds bij mij, maar dit tweede exemplaar is voor Gabrielle....

April 23, 2015

 

 

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now