Een dagje speciaal in november 2014

November 20, 2014

Het was een fantastische Schilder-in, met enthousiaste mensen. Gewoon een feestje om met zo'n groep mensen aan de slag te mogen gaa. De opening van Galerie Bekend is inmiddels achter de rug. Bijzonder om zo samen met mijn schildermaatje Hans Beringen een eigen plek te hebben om onze schilderwerken ten toon te stellen. Krijg het steeds drukker met schilderen. Er zit ook zo veel in mijn hoofd. Twee nieuwe schilderijen gemaakt; een ervan komt te hangen bij Lev, de bed en breakfast van Sander en Sanne in Nieuwaal.

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now