De wereld van Marleen

November 11, 2014

Kunstvrienden,

het lijkt een grap, 11-11-2014, maar...dat is het niet! Mijn site is helemaal vernieuwd; een nieuw jasje, nieuwe kleuren, doorgaan zoals ik bezig was. Het voelt goed en er zit nog zoveel in mijn hoofd; ik wil het nog allemaal op het doek vastleggen. Samen met Hans Beringen ga ik door met het geven van de 'Schilder-in'. Elke keer prikken we een datum en iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Huis 'De Heerlijkheid' staat garant voor een beleving, een warm treffen. De eerste datum is op donderdag 22 januari 2015 van 19.00 uur tot 21.30 uur. We gaan uit van minimaal 10 personen. Mocht je meer willen weten bel me dan even of stuur me een mail. Voor nu: veel kijkplezier op mijn site.

Please reload

Featured Posts

Een dagje op stap en een nieuw schilderij...

December 11, 2014

1/1
Please reload

Recent Posts

July 17, 2019

June 18, 2019

Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

© 2014 door Marleen Koller 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now